Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί

Η DeltaTech δραστηριοποιείται στα ακόλουθα:

 • Προγραμματισμός PLC

Ο προγραμματισμός PLC είναι μία από τις βασικές και θεμελιώδεις δραστηριότητες της DeltaTech. Η 30ετή εμπειρία μας στον προγραμματισμό συστημάτων PLC, καθώς και η ποιότητα, η αξιοπιστία και η προσοχή στη λεπτομέρεια της δουλειάς μας είναι το θεμέλιο για τη φήμη μας και δηλώνει την ικανότητά μας να σας εξασφαλίσουμε την αποδοτική και αξιόπιστη υλοποίηση του αυτοματισμού σας.

Σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, εγκαθιστούμε και συντηρούμε πλήρη συστήματα για τον έλεγχο των διεργασιών ή των εγκαταστάσεων με την μικρότερη δυνατή  ανθρώπινη παρέμβαση.

Τα συστήματά μας στοχεύουν στην αύξηση των ρυθμών παραγωγής και της παραγωγικότητας, στην διασφάλιση της αποδοτικής χρήσης του εξοπλισμού, στην μείωση των χρόνων αναμονής και στην βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας του προϊόντος.

 

 • Παρακολούθηση και έλεγχος μέσω SCADA

Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί μας  αναπτύσσουν συστήματα SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των εγκαταστάσεων σας.

Μία επαγγελματική απεικόνιση διευκολύνει την αποτελεσματική οπτική ένδειξη των διεργασιών σας.

Αναπτύσσουμε εξατομικευμένα και ορθά δομημένα συστήματα απεικόνισης για σας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στον εργονομικό χειρισμό και την  ευκολία του χρήστη .

Η οπτική απεικόνιση των σημάτων, των δεδομένων και της κατάστασης είναι ασφαλώς κομμένα ραμμένα στις δικές σας απαιτήσεις.

Για την υλοποίηση των εφαρμογών αυτών δουλεύουμε με ενημερωμένες εκδόσεις των πλέον διαδεδομένων στην αγορά εφαρμογών

o          Siemens WinCC , WinCC  ΤΙΑ

o          Rockwell Automation RS View / Panel View.

 

 •  Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων συστημάτων

Παρέχουμε τα απαραίτητα προϊόντα και τις υπηρεσίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων συστημάτων σας.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην αναβάθμιση συστημάτων  SIEMENS S5 σε σύγχρονα .

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στον εκσυγχρονισμό των παραγωγικών σας μηχανών με την κατάλληλη αναβάθμιση του αυτοματισμού τους.

Επέκταση υφιστάμενων συστημάτων:

Εκτός των αναβαθμίσεων μπορούμε να αναλάβουμε  την επέκταση των υφιστάμενων συστημάτων σας ενσωματώνοντας τα κατάλληλα  προϊόντα και τις ειδικευμένες υπηρεσίες μας.

 

 • Ηλεκτρικές κινήσεις (Drives)

Όταν συνεργαστείς με την DeltaTech,  είσαι εξασφαλισμένος για ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα κίνησης που σας παρέχεται από αναγνωρισμένους στο χώρο επαγγελματίες . Αποστολή μας είναι, η ενσωμάτωση των πιο προσοδοφόρων επιλογών  μεταξύ ισχύος, λογικής, διεργασίας, και πληροφορικής σε ένα σύστημα κίνησης

     Μετατροπείς Inverters

Ο μετατροπέας συχνότητας INVERTER είναι ένα είδος ελεγκτή  ηλεκτρικών κινητήρων που τους ελέγχει μέσω της αυξομείωσης της συχνότητας και της τάσης τροφοδοσίας. Είναι ένα είδος  οδηγού ρύθμισης ταχύτητας που είναι ευρέως διαδεδομένο για τον έλεγχο της ταχύτητας και ροπής των AC ηλεκτροκινητήρων μεταβάλλοντας τη συχνότητα και την τάση εισόδου στον κινητήρα.

      Servo Drives

Οι σερβοκινητήρες και τα Servo Drives παρέχονται με σκοπό τον έλεγχο κινήσεων με υψηλής ταχύτητας και μεγάλη ακρίβειας. Ένας ελεγκτής σερβο είναι ένας ειδικός ηλεκτρονικός ενισχυτής που χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει σέρβοκινητήρες.

Είτε  θέλετε να αναπροσαρμόστε μιας υπάρχουσα εγκατάσταση είτε πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι DeltaTech  είναι η σωστή επιλογή για εφαρμογές έλεγχου και μετάδοση κίνησης.

 

 • Εξατομικευμένο λογισμικό και προγραμματισμός

Με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών μπορείτε  εύκολα να συλλέξετε, να αποθηκεύσετε δεδομένα και να λάβετε αναφορές με πληροφορίες των δεδομένων της παραγωγής σας σε πραγματικό χρόνο. Ακολουθήστε τη ιχνηλασιμότητα παραγωγής σας, ελέγξτε την αποδοτικότητα της εγκατάστασής σας και παραδώστε στα στελέχη διοίκησης της επιχείρησής σας υψηλής ποιότητας αναφορές και ανάλυση καταγραφών

Έχουμε την τεχνογνωσία και την εκτεταμένη εμπειρία που απαιτείται για να αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις του συστήματός σας και να σας παραδώσουμε ένα καλά σχεδιασμένο, συντηρήσιμο και επεκτάσιμο σύστημα αυτοματισμού, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Η εταιρική μας ομάδα ανάπτυξης του  λογισμικού, εγγυάται τον απρόσκοπτο και αποτελεσματικό προγραμματισμό της εφαρμογής σας, μένοντας προσηλωμένη στην πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.

Στον τομέα του λογισμικού προσφέρουμε:

 • Ανάλυση απαιτήσεων και ανάπτυξη μεθόδου προγραμματισμού.

 • Σχεδιασμό Βάση Δεδομένων

 • Πρωτόκολλα δοκιμών αποδοχής.

 • Software architecture and planning Αρχιτεκτονική και σχεδιασμός λογισμικού

 • Project Management μέσω του ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού μας

 • Ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ Αυτοματισμού και ERP

Γλώσσες Προγραμματισμού

 • Visual Basic

 • Delphi

 • Java

 • C++ / C

Μέθοδοι Προγραμματισμού

 • Object oriented analyses and design (OOAD)

 • Object oriented programming (OOP)